Marketingvertalingen

Translators International is van origine een technisch vertaalbureau. Al vanaf 1983 verzorgen we vertalingen van handleidingen, software, datasheets en andere technische documentatie voor onze klanten.

In de loop van de jaren kregen we steeds meer verzoeken om ook marketingvertalingen uit te voeren. Bijvoorbeeld voor websites, brochures, persberichten en presentaties. Voor veel bedrijven is de combinatie van werken met een technisch vertaalbureau met een specialisatie marketing een uitkomst. Inmiddels zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in marketingvertalingen. We verzorgen pakkende marketingteksten, die niet klinken als vertalingen maar als originele teksten die in die taal geschreven zijn. Daarnaast gebruiken we consistent de juiste technische termen in zowel uw technische documentatie als uw marketingteksten.

Brochures vertalen

Een brochure is een extra visitekaartje voor uw bedrijf. U wilt er indruk mee maken bij potentiële of bestaande klanten en zo uw bedrijf en uw producten extra onder de aandacht brengen.

De interesse van de lezer moet geprikkeld zijn én blijven bij het zien van uw brochure. U heeft daarom veel aandacht besteed aan zowel het uiterlijk als aan de inhoud van de brochure.

Als u internationaal zaken doet, internationale klanten bedient of internationale beurzen bezoekt, dan heeft u uw brochures in meerdere talen nodig. Vertaalbureau Translators International is úw partner voor het vertalen van brochures en ander marketingmateriaal.

Bestandformaten

Nog niet zo lang geleden werden de meeste brochures gemaakt in InDesign. Tegenwoordig worden ook veel brochures gepubliceerd vanuit een contentmanagementsysteem (CMS).

Wij kunnen zowel InDesign als exports uit een CMS (veelal in XML-formaat) vertalen en in hetzelfde formaat afleveren. Opmaak en coderingen blijven daarbij ongewijzigd. U kunt de XML-bestanden direct in uw CMS laden en publiceren. InDesign-bestanden leveren we drukklaar af.

Om efficiëntie te verhogen bieden we koppelingsmogelijkheden aan tussen uw CMS en ons vertaalportaal. Lees hier meer over deze oplossing.

Kwaliteit

Wij werken met vaste vertaalteams. Dit betekent dat uw vertalingen altijd door hetzelfde team van vertalers en reviewers vertaald worden. Het vertaalteam bestaat uit experts die kennis hebben van uw markt en vertalen of reviseren naar hun moedertaal. Dankzij onze gedegen kwaliteitsprocedures wordt uw vertaalde brochure foutloos en in de gewenste stijl opgeleverd.