Wij zetten die extra stap om het leven gemakkelijker te maken voor onze klanten. Ons Online Review-portal wordt vooral op prijs gesteld door marketingmanagers, omdat het ze één duidelijke plek biedt om hun marketingmateriaal en de revisies ervan in te zien. Dankzij deze vorm van online samenwerking kunnen uw teamleden waar en wanneer dan ook werken aan bestanden en kunnen uw reviewers marketingvertalingen in hun originele InDesign-vormgeving online reviseren.

Meer inzicht en controle

Nooit meer tijd verspillen met het eindeloos over en weer e-mailen van PDF’s of tekst- en XML-bestanden ter goedkeuring. Maak in plaats daarvan gebruik van ons Online Review-portal – zo kunnen uw interne partners uw vertaalde InDesign-bestanden op een gemakkelijke, inzichtelijke en snelle manier reviewen, wijzigen en voorzien van opmerkingen.

Met behulp van de WYSIWYG-interface kunnen gebruikers meertalig marketingmateriaal online in hun favoriete browser reviseren. Dat voorkomt arbeidsintensieve taken zoals het in Acrobat bewerken van bestanden door het marketingteam en het verwerken van aantekeningen door het lokale verkoopteam. Voor gebruikers is het alsof ze direct in het InDesign-bestand zelf werken, zelfs als ze geen eerdere ervaring met het programma hebben. Tegelijkertijd krijgt u beter inzicht in en meer controle over het schrijf- en vertaalproces van uw materiaal.

Lokale proeflezers – gewoonlijk marketing- of salesmanagers – zullen werkelijk waarderen hoe de WYSIWYG-omgeving intuïtieve tekstherziening mogelijk maakt zonder dat zij zich hoeven te verdiepen in format-problemen.

U zult versteld staan van de kwaliteitsverbetering én kostenbesparingen die u kunt behalen doordat uw aanpassingen en keuzes voor voorkeursterminologie automatisch worden doorgevoerd in het centrale vertaalgeheugen, zodat ze in toekomstige vertalingen automatisch worden toegepast. U zult niet alleen sneller werken, maar ook minder tijd kwijt zijn aan revisie, zodat u uw kostbare tijd aan uw kernactiviteiten kunt besteden.

VOORDELEN

✓ Nooit meer bestanden over en weer sturen

✓ Versneld goedkeuringsproces aan uw kant

✓ Online samenwerking tussen meerdere partijen in verschillende talen

✓ Werken in WYSIWYG-omgeving in InDesign-layout

✓ Geen kennis van InDesign nodig

✓ Geen lokale InDesign-installatie nodig

✓ Programma toegankelijk via iedere browser

✓ Inzicht in alle gemaakte wijzigingen tijdens reviewproces

✓ Eenvoudig meerdere projecten tegelijkertijd beheren

✓ Verkort de tijd voor review en goedkeuring

✓ Meer tijd voor uw kernactiviteiten