Handleiding vertalen

U kent het wel: uw splinternieuwe koffiezetapparaat is een sterk staaltje moderne technologie, maar de technische handleiding is onbruikbaar. Een slechte vertaling, vol fouten en onduidelijke instructies. Resultaat: de gebruiksvriendelijkheid komt in het geding en u bent een ontevreden klant.

U kunt u zich dan ook wel voorstellen dat voor grotere apparaten, gereedschappen of machines de risico’s nog groter kunnen zijn als de technische documentatie niet in orde is. Denk aan een installatiehandleiding voor bijvoorbeeld een cv-ketel of een module voor een elektriciteitscentrale. Als leverancier bent u aansprakelijk voor letsel of schade die ontstaat als de installateur een fout maakt als gevolg van een onduidelijkheid of fout in de handleiding.

Dat mag bij uw producten niet gebeuren. Uw eindgebruikers moeten goed en veilig met uw producten overweg kunnen, welke taal ze ook spreken. U heeft hoogwaardige vertalingen van uw technische documenten nodig.

Technische documentatie vertalen

Vertaalbureau Translators International heeft ruim 30 jaar ervaring met specialistische, technische vertalingen voor bedrijven in de technische sector. Denk hierbij aan vertalingen van:

✓ Gebruiksaanwijzingen/gebruikershandleidingen

✓ Veiligheidsvoorschriften

✓ Installatiehandboeken

✓ Help-bestanden

✓ Quick Reference Guides/beknopte handleidingen

✓ Technische specificaties

Datasheets

✓ CAD-tekeningen