InDesign© vertalen

Bestanden in InDesign©

Adobe InDesign© is een opmaakprogramma dat door veel bedrijven gebruikt wordt bij het maken van documentatie. Vertaalbureau Translators International verzorgt vertalingen in InDesign©. U hoeft uw teksten niet om te zetten naar Word of naar PDF, wij vertalen direct in het InDesign-bestand. Dit bespaart u tijd en geld. U krijgt de vertaalde bestanden in InDesign© van ons terug, in exact dezelfde opmaak als het origineel. Daarnaast realiseren we door onze vertaalprocessen en door het werken met een vertaalgeheugen nog meer voordelen in kwaliteit en prijs.

Marketing vertalen in InDesign©

Vooral brochures, productsheets en tijdschriften worden in InDesign© gemaakt en door ons in InDesign© vertaald. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar het gehele proces. Vaak werken wij -in overleg met onze klanten- samen met de reclamebureaus van onze klanten en krijgen wij het te vertalen marketingmateriaal direct van het reclamebureau toegestuurd. Doordat wij ook in-house DTP-diensten leveren kunnen wij uw InDesign-documenten na vertaling drukklaar bij u of bij uw drukker aanleveren.

Lees hier meer over marketingvertalingen.

Technische documentatie

Ook technische documentatie wordt met regelmaat in InDesign© gemaakt en vertaald. Denkt u hierbij aan handleidingen van tientallen of misschien wel honderden pagina’s. In veel gevallen is het verplicht om een versie van de handleiding toe te voegen in een taal van het land waar het product verkocht wordt. Translators International verzorgt kwalitatieve technische vertalingen in InDesign©, zodat u uw product snel internationaal op de markt kunt brengen.

Lees hier meer over technische vertalingen.

Online review

Na vertaling van uw InDesign-bestand bieden wij de mogelijkheid de teksten online, in de originele lay-out te valideren. Dit gebeurt via ons online review-portaal waarop meerdere van uw reviewers tegelijk in kunnen loggen om teksten te valideren. Omdat de bestanden online in de juiste lay-out weergegeven worden, hoeven uw reviewers geen kennis te hebben van InDesign en hoeven zij ook geen dure Adobe InDesign-licentie te bezitten.

Ook de coördinatie van het reviewproces met uw landenkantoren of dealers kunnen wij u uit handen nemen. De voortgang van de projecten kunt u online volgen.

Lees hier meer over ons online review-portaal.