Onze professionals

Onze professionals

Een vaste projectmanager als uw aanspreekpunt

Niets is frustrerender dan elke keer weer een andere persoon aan de andere kant van de lijn, bij welk soort dienstverlening dan ook.

Bij Translators International beschikt elke klant over een vaste projectmanager die u op een vakkundige manier te woord staat, met oog voor uw behoeften. Misschien hebt u een vertaling nodig in slechts één andere taal. Maar het kan ook zijn dat uw document in meerdere talen moet schitteren. Ongeacht of uw behoeften liggen op het gebied van marketingteksten, technische vertalingen of zelfs software strings voor gebruikersinterfaces, uw projectmanager helpt u bij elke stap in het proces.

Wij staan voor u klaar als het gaat om budgettering, procesverbetering, het voorbereiden van bestanden, terminologiebeheer en nog veel meer, en dat alles met persoonlijke aandacht voor specialistische dienstverlening. Ook leren we u, uw bedrijf en uw specifieke eisen op het gebied van deadlines en kwaliteit beter kennen.
Daardoor kunnen we vertalingen leveren, evenals andere diensten die u nodig hebt, op het juiste tijdstip, met de juiste kwaliteit en voor de juiste prijs.

Professionele vertalers

Al onze vertalingen worden uitgevoerd door professionele en gecertificeerde vertalers die voldoen aan de strikte ISO 17100-eisen. Ze zijn hoog opgeleid en hebben ruime ervaring als professioneel vertaler. We kennen ze stuk voor stuk en weten waar hun kracht ligt. Ook hanteren we de ‘moedertaal’-regel: wij accepteren enkel vertalers die naar hun eigen moedertaal vertalen. Zo zorgen wij ervoor dat uw teksten lezen alsof ze origineel zijn geschreven in de taal van de lezer.

Over ons

Translators International heeft haar sporen verdiend door 30 jaar lang haar klanten te voorzien van de vertrouwde meertalige diensten die zij nodig hebben om te kunnen slagen op de internationale markt.

Vanuit onze oorspronkelijke ICT-basis zijn we uitgegroeid naar een brede reeks van branches, waaronder beveiliging, temperatuurbeheer, brandpreventie, telecommunicatie- en GPS-technologie, industriële apparatuur, iFarming en talloze andere sub-specialismen op het gebied van elektro- en mechanische techniek.

Onze klanten komen naar ons toe omdat wij naar hen luisteren en hun specifieke uitdagingen begrijpen. Wij lossen hun vertaalproblemen op een professionele en kostenbesparende manier op, zonder daarbij de persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Wij nemen al uw zorgen weg op het gebied van vertalingenprojectmanagementDTP-dienstenonline review en overige zaken. Zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.