Over Translators International

Wie zijn wij?

Translators International heeft haar sporen verdiend door 30 jaar lang haar klanten te voorzien van de vertrouwde meertalige diensten die zij nodig hebben om te kunnen slagen op de internationale markt.

Vanuit onze oorspronkelijke ICT-basis zijn we uitgegroeid naar een brede reeks van branches, waaronder beveiliging, temperatuurbeheer, brandpreventie, telecommunicatie- en GPS-technologie, industriële apparatuur, iFarming en talloze andere sub-specialismen op het gebied van elektro- en mechanische techniek. Sinds we in 2018 gefuseerd zijn met Venga Global zijn zowel onze internationale reikwijdte als onze technische mogelijkheden gegroeid. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Onze klanten komen naar ons toe omdat wij naar hen luisteren en hun specifieke uitdagingen begrijpen. Wij lossen hun vertaalproblemen op een professionele en kostenbesparende manier op, zonder daarbij de persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Wij nemen al uw zorgen weg op het gebied van vertalingen, projectmanagement, DTP-diensten, online review en overige zaken. Zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Vertaalbureau Translators International is gevestigd in Eindhoven, centrum van technologie in Zuid-Nederland.