SEO-vertalingen

SEO: onmisbaar voor de moderne website. De kans is groot dat u al een zoekmachinevriendelijke website heeft. Maar de ene taal is de andere niet. En als u uw website in verschillende talen wilt aanbieden, moeten die vertaalde versies net zo goed vindbaar zijn. Zonder SEO dreigt uw vertaalde website onder te sneeuwen in de zoekmachines. Kies daarom voor SEO-vertalingen van vertaalbureau Translators International.

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door een webpagina te optimaliseren voor zoekmachines, scoort deze beter in bijvoorbeeld Google, Bing en Yahoo. De pagina krijgt een hogere positionering in de zoekresultaten en is dus beter vindbaar. Een SEO-tekst is op een speciale manier opgebouwd, met specifieke woorden of woordcombinaties: de zogenaamde zoekwoorden. Welke zoekwoorden geschikt zijn, valt te achterhalen met een zoekwoordenonderzoek.

SEO-vertalingen: onze aanpak

Een SEO-vertaling is niet altijd een een-op-een-vertaling van een bestaande SEO-tekst. Soms is het zoekwoord in de doeltaal namelijk helemaal niet zo effectief als in de brontaal. Dat betekent dat er voor de vertaling een ander zoekwoord nodig is. In dat geval krijgt de tekst tijdens het vertalen ook deels een andere inhoud. Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek achterhalen we welke zoekwoorden wél geschikt zijn. U kunt ook kiezen voor een beknopte variant van het onderzoek.

SEO-vertalingen

✓ Uitgebreid zoekwoordenonderzoek

✓ Beknopt zoekwoordenonderzoek

✓ Ervaren SEO-vertalers

✓ SEO-vertalingen voor webshops

✓ Koppeling met uw CMS of PIM-systeem


SEO-vertalingen door Translators International

Neem contact met ons op voor meer informatie over zoekmachinevriendelijke vertalingen van websites en andere webteksten. Daarnaast bent u bij Translators International aan het juiste adres voor vertalingen van technische teksten, marketingteksten en alle andere soorten teksten in de technische hoek.