Website vertalen

Uw website is uw visitekaartje op het web. Toch? Eigenlijk is die definitie veel te beperkt. Het is namelijk ook uw digitale showroom, uw online klantenbalie en een belangrijk onderdeel van uw brandmanagementstrategie. Het is een manier om uw bedrijf internationaal te positioneren. Tal van potentiële klanten zien er wat u in huis heeft. Maar deze klanten spreken verschillende talen. In al deze talen moet uw boodschap even duidelijk zijn. Laat daarom uw website vertalen door een erkend vertaalbureau: Translators International.

Website vertalen naar het Engels

De meeste Nederlandse bedrijven hebben al een uitstekende site in het Nederlands. Maar willen ze een internationaal publiek bereiken, dan laten veel bedrijven hun website vertalen naar het Engels. Een slimme zet, want Engels is een van de belangrijkste talen op de wereldmarkt. Zo maakt u informatie over uw bedrijf beschikbaar voor een breed publiek. Uiteraard kan vertaalbureau Translators International uw website vertalen naar vrijwel alle andere talen, zoals Duits, Frans en Spaans. Zeker als u een webshop heeft, is het verstandig om voor meerdere talen te kiezen. Daarover hieronder meer.

Vertaalbureau

Translators International


Translators International is een technisch vertaalbureau in Eindhoven. Wij richten ons hoofdzakelijk op de technische en industriële sectoren. Onze technisch onderlegde vertalers weten vakspecifiek jargon uitstekend te verwerken in creatieve marketingmaterialen, gedegen handleidingen en zoekmachinevriendelijke websites. Neem contact met ons op voor meer informatie over het vertalen van websites en andere teksten.